Στην παρουσίαση του βιβλίου του Θάνου Δημάδη «ΣΤΟΝ ΔΑΙΔΑΛΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Εμπειρίες, ερμηνείες και γεγονότα από τα κέντρα λήψης αποφάσεων», βρέθηκαν πολλά στελέχη του Alpha μεταξύ των οποίων ο Λάκης Λαζόπουλος και ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς.
Στην εκδήλωση ο δημοσιογράφος παρουσίασε το βιβλίο του που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις 8 και έρχεται σε συνέχεια του ντοκιμαντέρ που παρουσίασε τον Απρίλιο του 2013 με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών από το εξωτερικό.
Για το βιβλίο μίλησαν η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζαμιώτης.
Στην εκδήλωση εκτός από τους κυρίους Λαζόπουλο και Κοντομηνά, πήγαν μεταξύ άλλων οι: Έφη Αλεβίζου, Μαρία Νικόλτσιου, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Ρένα Κουβελιώτη κ.α.