Home Social Events

Το Christmas Open Day event by Anna Maria Beleniotis

Με διάχυτο το πνεύμα των Χριστουγέννων και γιορτινή λάμψη έγινε για ακόμη μία χρονιά το Christmas Open Day event της Άννας Μαρία Μπελενιώτη, το οποίο αποτελεί κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, το καθιερωμένο ραντεβού της ελίτ αθηναϊκής κοινωνίας, στη Κηφισιά.

Στο jewellery showroom της γνωστής σχεδιάστριας, συναντήθηκαν πιστές πελάτισσες και φίλες της καθώς και γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας, των media και τον επιχειρηματικό κόσμο, για να θαυμάσουν τη νέα συλλογή κοσμημάτων της, Gold Collection 2020 featuring lucky charms.

Η Άννα Μαρία Μπελενιώτη σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά κοσμήματα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση που συνάδει άψογα με τη μοναδικότητα της κάθε πελάτισσας.

more posts vipnews
More Social Events
Search