Home Social Events

Το λαμπερό Christmas Lunch του MDA στη Θεσσαλονίκη

Το Christmas Lunch του MDA Ελλάς, Σωματείο για την Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις, έγινε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Duck Private Cheffing, στη Θεσσαλονίκη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τη λειτουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου γεύματος, η Δρ. Νομικής & Διαμεσολαβήτρια κα. Ζωή Γιαννοπούλου – Στεφάνου & η Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια κα. Χριστίνα Ιωαννίδου μίλησαν για την «Οικογένεια – Συμβίωση & Επίλυση Διαφορών». Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο ότι «η οικογένεια εκφράζει μία ευρύτερη ανάγκη του ανθρώπου για συντροφικότητα, αγάπη και ευτυχία και με την κατάλληλη ψυχολογική και νομική κατεύθυνση συμπεριφοράς, μπορούν τα δικαιώματα των μελών της οικογένειας να διασφαλιστούν».

more posts vipnews
More Social Events
Search