Home Social Events

Πλήθος επωνύμων στο καλοκαιρινό πάρτι της Μαρίνας Πατούλη

Με ένα λαμπερό πάρτι και παρουσία πολλών επώνυμων φίλων της, γιόρτασε η Μαρίνα Πατούλη– Σταυράκη την ονομαστική της εορτή.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποδέχθηκε τους αγαπημένους φίλους της σε ένα χαρούμενο καλοκαιρινό πάρτυ, με πολύ χορό και άπλετο κέφι. Οι άνθρωποι που την αγαπούν και την στηρίζουν καθημερινά, γέμισαν το χώρο του «oozora» στο Κεφαλάρι, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές στην «Μαρίνα της καρδιάς τους».

Με το σύζυγό της, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ & του ΙΣΑ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη και τον γιό τους Αλέξανδρο, υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά τους εκατοντάδες φίλους που έδωσαν το παρών στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και επιστήμονες, επιχειρηματίες, συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί, αγκάλιασαν τη «Μαρίνα» αναγνωρίζοντας τη μέχρι σήμερα δημιουργική της πορεία στα τοπικά και κοινωνικά δρώμενα αλλά και βλέποντας με αισιοδοξία την πολλά υποσχόμενη μετέπειτα πολιτική της σταδιοδρομία.

Η κα. Πατούλη ευχαρίστησε όλους όσοι προσήλθαν με χαρά στο κάλεσμά της, δηλώνοντας πως: «Μια τέτοια σημαντική ημέρα για μένα και την οικογένεια μου δε θα μπορούσα παρά να έχω δίπλα μου όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγαπούν ειλικρινά, με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω την ενασχόλησή μου με τα κοινά, τις επιστήμες και τον πολιτισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων προσκεκλημένων παραβρέθηκαν: ο πρώην υπουργός, βουλευτής Β’ Αθηνών και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην υπουργός, Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Μάκης Βορίδης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γ. Σοφρώνης, ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θανάσης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΤΑΑ – πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημ. Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΕΤΑ Α.Ε – πρώην Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης, η πρώην υπουργός κα Μιλένα Αποστολάκη, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και της Π.Ε. της Ν.Δ. κ. Σάκης Ιωαννίδης, η πολιτευτής της Ν.Δ. και Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος κα Ζωή Ράπτη, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρος Καρανικόλας, το μέλος της Γραμματείας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ κα Γεωργία Κουτσούκου, οι επιχειρηματίες Αλέξανδρος και Ιωάννα Πρίνου, ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Αναγνώστου, ο γυναικολόγος, ιδρυτής και Επιστημονικός Διευθυντής της Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Κωνσταντίνος Πάντος, ο Διευθυντής Γενικής Ρομποτικής και Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Δρ. Κ. Κωνσταντινίδης, ο Παιδίατρος-Νεογνολόγος –Συνεργάτης του ΙΑΣΩ Δρ Νίκος Βουδούρης.

Εκεί βρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Αττικής, επίτιμο μέλος του Ομίλου για την Unesco Β. Προαστίων κ. Κώστας Νταλούκας, ο οφθαλμίατρος, μέλος του ΔΣ ΙΣΑ., Επιστημονικός Διευθυντής Οφθαλμολογικού κέντρου ΟΜΜΑ κ. Ιωάννης Ι. Δατσέρης, ο αντιπτέραρχος – πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας κ. Σπ. Καββούρης, ο σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος, ο γνωστός Prman Γιώργος Ντάβλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης κ.κ. Κώστας Μπαλδεράνος, Δημήτρης Κατραμάδος, Ιωάννης Ιωαννίδης και Αναστάσιος Μαυρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Βασίλης Κόκκαλης, η δημοσιογράφος – πρώην αντιδήμαρχος Κηφισιάς κα Νίνα Βλάχου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων κ. Γιώργος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος, από τον Όμιλο για την Unesco Β. Προαστίων ο Αντιπρόεδρος, δερματολόγος, κ. Μάρκος Μιχελάκης με τη σύζυγό του ορθοδοντικό κα Κατερίνα Δούμα επίσης ιδρυτικό μέλος του Ομίλου, ο ταμίας του Ομίλου και συνεργάτης της ΚΕΔΕ κ. Ανδρέας Μανίκας, η γραμματέας του Ομίλου και δικηγόρος κα Αναστασία Χρόνη, ο παρουσιαστής – υπεύθυνος δημοσίων & διεθνών σχέσεων, επίτιμο μέλος του Ομίλου κ. Νίκος Παπαδάκης, ο τραγουδιστής Γρ. Μπιθικώτσης, ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Λυκόβρυσης και πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Ιωάννης Μαρμαγγιόλης, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης κ. Σταύρος Μονεμβασιώτης, ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης του καφέ – μπαρ Abbey Road στην Πεύκη κ. Στέλιος Μπαμπανικολός, μέλη του Δ.Σ. και φίλοι του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων.

more posts vipnews
More Social Events
Search