Home Social Events

Με άρωμα πολιτισμού το πάρτι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

To Bolivar επέλεξε το ΙEK Άλφα για το καθιερωμένο πάρτι της χρονιάς!

Η βραδιά άνοιξε με την ομιλία του οικοδεσπότη, Σοφοκλή Ξυνή. Οι σπουδαστές του Ιεκ παρουσίασαν ένα show μεταμορφώσεων, κριτές των οποίων ήταν η Ελένη Φιλίνη, ο Γιάννης Αιβάζης, η Τάνια Κοφινιώτη, η Μπέσσυ Αργυράκη κι ο Θεόδωρος Τρανούλης.

Ο Οίκος Τρανούλη παρουσίασε την αρχαιοελληνική του collection, κι η Αθηνά Τρανούλη έκανε παρουσίαση του κινήματος Take Me Home, σκοπός του οποίου είναι η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα και της κλεμμένης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου, ντυμένη Καρυάτιδα, απήγγειλε το σκοπό του Take Me Home.

Τέλος έγινε απονομή του νταμπλ στην ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Νίκος Κουρκούλης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Άννα Καραμανλή, η Σοφία Βούλτεψη, ο Δημήτριος Χατσίκας, η Σάσα Πατεράκη, ο Κώστας Χαρδαβέλας, ο Αντώνης Γλύκας, ο Δημήτρης Παπανικολάου, η ομάδα του Ολυμπιακού και πολλοί ακόμη.

more posts vipnews
More Social Events
Search