Home Social Events

Λαμπερό opening για το 4ο κατάστημα O-MORFIA

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων “O-morfia” έκανε ακόμη ένα λαμπερό πάρτι εγκαινίων για το νέο της χώρο στην οδό Χρεμωνίδου 12, Παγκράτι.

Οικοδεσπότες του glamorous beauty event ήταν ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κυπριωτάκης, η σύζυγος του Μαρία Ευαγγελίδη και η ιδιοκτήτρια του ” O-morfia ” Παγκρατίου, Εύη Ευαγγελίδη που υποδέχθηκαν τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd, αλλά και πολλούς επώνυμους καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

 

 

O Creative Director Μάνος Κατρίνης των καταστημάτων O-morfia, που δημιούργησε το νέο look maquillage “Berry Fantasy”- εμπνευσμένο από την δεκαετία του 50′ με καλοσχηματισμένα φρύδια, γραμμικό eyeliner σε μια ολόλευκη (αψεγάδιαστη) επιδερμίδα -ήταν εκεί, για να επιμεληθεί προσωπικά το μακιγιάζ των γνωστών κυριών της σόουμπιζ που αφέθηκαν στα μαγικά του χέρια.

 

 

 

Εξάλλου, όπως λέει και το motto της αλυσίδας, στα O-morfia, «η ομορφιά άλλαξε τόνο»!

more posts vipnews
More Social Events
Search