Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και χειροκρότησαν θερμά τους πρωταγωνιστές.
Όλα δείχνουν ότι η επιλογή να ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η παράσταση «Κράμερ εναντίον Κράμερ», η οποία βασίζεται στην πολύ πετυχημένη και πολυβραβευμένη ταινία, στέφθηκε με επιτυχία, χάρη και στην προσαρμογή που έχει κάνει στο σενάριο η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.
Σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη και πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Αλεξανδρή, Μαρία Ζορμπά, Αθηνά Μαξίμου, Χριστόδουλο Στυλιανού και Δημήτρη Μαύρο και τα παιδιά Γιάννης Μπαριάμης, Άλκης Πανταζόπουλος, Μάρκος Δελλατόλας, η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Εμπορικόν.
Η δε επιτυχία της φάνηκε από την πρεμιέρα στην οποία βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων διακρίναμε τους: Δημήτρη Παπαδημητρίου, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Σάκη Ρουβά, Κατερίνα Λέχου, Αιμίλιο Χειλάκη, Γιάννη Μπέζο, Ναταλία Τσαλίκη κ.α.