Home Social Events

Η Ευγενία Μανωλίδου στηρίζει την «Ελπίδα»

H επιτυχημένη παράσταση της Ευγενίας Μανωλίδου «Musical, Αγάπη μου!» επέστρεψε στο Θέατρο Παλλάς, προσφέροντας τα έσοδα της βραδιάς στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Η αγαπημένη μαέστρος μαζί με τους Παναγιώτη Πετράκη, Αντιγόνη Ψυχράμη, Γιάννη Φίλια και Ευδοκία Μωϋσίδου με ανανεωμένο πρόγραμμα και xριστουγεννιάτικη διάθεση, κράτησαν συντροφιά με τις πιο αγαπημένες μελωδίες από ξένα Musicals όπως “West Side Story”, “Dirty Dancing”, “Fame”, “Mamma Mia” αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως “Κορίτσια για φίλημα”, “Γοργόνες και Μάγκες”, “Ζαΐρα”, “Φτωχαδάκια και Λεφτάδες” καθώς και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο και απόλαυσαν τους δημοφιλείς ερμηνευτές που πλαισίωσε η 25μελής ορχήστρα “Symphomaniacs υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου.

 

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το VIVIFY Κέντρο ομορφιάς και αναζωογόνησης που εκπροσωπήθηκε από τους κ. Σωτήρη Κομματά, κα Έφη Κωνσταντοπούλου, κα Μάγδα Λέκκα και κα Ευτυχία Λέκκα.

more posts vipnews
More Social Events
Search