Στην παρουσίαση βιβλίου της Θέμιδος Καρδιόλακα «Όχι πια γλουτένη μαμά» από τις εκδόσεις Μίνωας, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή στο «Jardo» στην Γλυφάδα.
Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό βιβλίο που περιλαμβάνει 63 συνταγές αποκλειστικά χωρίς γλουτένη, από pancakes, κρέπες, κέικ, brownies, αλλά και κυρίως γεύματα όπως παστίτσιο με κινόα, γεμιστά με φαγόπυρο, πατατοσαλάτα κ.ά.
Την εκδήλωση, που έγινε στο «Jardo» στην Γλυφάδα, συντόνισε η δημοσιογράφους Εύη Φραγκάκη, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Αίγλη Ζέλλου και η Δέσποινα Βανδή, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη συγγραφέα καθώς γνωρίστηκαν στον παιδικό σταθμό όπου πήγαιναν τα παιδιά τους.
Η έκδοση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας για την Κοιλιοκάκη και έγινε με τη στήριξη της εταιρείας «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» ενώ χορηγός της εκδήλωσης ήταν το Οινοποιείο «Θέαλος Γη».