Home Social Events

Όταν η Μαρία Κορινθίου συνάντησε τον Τόμ και τον Τζέρι!

Δύο από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τους Τομ και Τζέρι, συνάντησε η Μαρία Κορινθίου.

Η γνωστή ηθοποιός  γνώρισε τους δύο ήρωες, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Looney Tunes Party», όπου γονείς και παιδιά συνάντησαν τους Tom & Jerry και άλλους ήρωες της Warner Bros στους χώρους του Golden Hall.

 

Πολλές εκπλήξεις, παιχνίδια και μοναδικές δράσεις περίμεναν τους μικρούς φίλους που διασκέδασαν στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο.

 

 

Γνωστές μαμάδες, όπως η Εύη Αδάμ, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Μαρία Κορινθίου, καθώς και η Ναταλία Δραγούμη επισκέφτηκαν με τα παιδιά τους το Golden Hall και συμμετείχαν στις απολαυστικές διαδραστικές ενέργειες που τους περίμεναν.

 

 

Στα διαφορετικά stages του Golden Hall, οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Πιο συγκεκριμένα, στο ισόγειο του εμπορικού, τα παιδιά γνώρισαν από κοντά τους Tweety και Sylvester και ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο βρέθηκαν με την παιχνιδιάρικη παρέα των Tom & Jerry!

 

 

Αμέσως μετά, ο αγαπημένος σκύλος μικρών και μεγάλων, ο Scooby Doo, χάρισε μοναδικές στιγμές χαράς, παιχνιδιού και πολύχρωμων δραστηριοτήτων στους μικρούς μας φίλους που έφυγαν ενθουσιασμένοι και με μια αναμνηστική φωτογραφία με τον αγαπημένο τους ήρωα!

more posts vipnews
More Social Events
Search