Αλέξης Κούγιας: Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο Σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη Βουλιαγμένη για το τελευταίο αντίο στον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Αλέξης Κούγιας: Θλίψη στην κηδεία του
Η εξόδιος ακολουθία του Αλέξη Κούγια θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη και ακολούθως ο ενταφιασμός θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο Σωματείο «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
Μεταξύ αυτών που απότισαν φόρο τιμής στον ποινικολόγο, είναι ο Απόστολος Λύτρας με το στεφάνι που απέστειλε να γράφει «Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε» ενώ συγκλονίζει και το στεφάνι της οικογένειας Τοπαλούδη, την οποία εκπροσώπησε στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. «Καλή αντάμωση με την Ελένη μας», γράφει χαρακτηριστικά.
Έντονη είναι και η παρουσία ανθρώπων από τον αθλητικό κόσμο, καθώς ο Αλέξης Κούγιας είχε ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό.
Στην κηδεία του Αλέξη Κούγια έδωσε το «παρών» και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, στρατηγικός σύμβουλος και πρέσβης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Δεν χάσαμε μόνο έναν σπουδαίο δικηγόρο, χάσαμε και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».
Δείτε φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: papadakispress / Αλέξανδρος Παύλου