Το μυδοπίλαφο ή στο πιο γκουρμέ του «ριζότο με μύδια», είναι μια ιδανική επιλογή για αυτές τις ημέρες. Θα το λατρέψετε…
Χρόνος Προετοιμασίας: 30′
Μερίδες: 4
Υλικά
500 μύδια ψίχα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα τα οποία θα έχετε πρώτα ξεπαγώσει)
1/4 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι τσαγιού λευκό, ξηρό κρασί
χυμό από 1 μοσχολέμονο (lime)
1 κουταλιά σούπας ξερό μαϊντανό
αλάτι
μπούκοβο (προαιρετικά)
250 γραμμάρια ρύζι για ριζότο (εγώ χρησιμοποίησα) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
5 φλιτζάνια τσαγιού νερό
Εκτέλεση
Πηγή: www.cookandfeel.gr