Σε μία διαφορετική σχολή θα έχουν την ευκαιρία να φοιτήσουν οι Έλληνες, καθώς το Σεπτέμβριο ανοίγει η πρώτη σχολή σεξ.
Σύμφωνα με την Espresso, η Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία θα είναι επικεφαλής της σχολής, δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για singles, straight και gay. Στο πλευρό της βρίσκεται μία ομάδα καθηγητών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται ο σεξολόγος Θεόφιλος Καλιτσάρης και ο ψυχολόγος Τόλης Αλεξάνδρου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα στριπτίζ από επαγγελματίες, ηδονιστικά κόλπα του αισθησιακού σεξ και την πρακτική του ταϊλανδέζικου μασάζ. Επίσης περιλαμβάνεται ταντρικό μασάζ, τεχνικές γυναικείοu αυνανισμού, ολοκληρωτική εκπαίδευση στο ταντρικό σεξ και τις καλύτερες τεχνικές αυνανισμού για το ανδρικό μόριο.
«Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια ακαδημία για το σεξ και θα περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για το σεξ και ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε! Το πρώτο σεμινάριο αφορά το τάο σεξ για άντρες. Αφορά το πώς να χειρίζεσαι τη σεξουαλική ενέργεια. Είναι τελείως ανώτερη γνώση για το σεξ» δήλωσε η Ειρήνη Χειρδάρη.