Home Politics / Sports / Various

Πυρκαγιά στο Μάτι: Η οικογένεια Φύτρου μηνύει Τόσκα και Σκουρλέτη

Η οικογένεια Φύτρου κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της, Βασίλης Καπερνάρος.

 

Στη Βουλή κατατέθηκε η μήνυση της οικογένειας Φύτρου, για την πυρκαγιά στο Μάτι, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, Βασίλης Καπερνάρος. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη που αντικατέστησε τον πρώτο.
«Ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και όχι για αμέλεια. Είναι μια υπόθεση στην οποία τα στοιχεία για τις παραλείψεις των υπευθύνων είναι πολλά, θα έχουμε αποκαλύψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καπερνάρος στον ΣΚΑΪ.
«Καταθέσαμε μια μήνυση με στοιχεία που αποδεικνύουν την υπευθυνότητα και τη συνυπευθυνότητα όλων των μηνυόμενων από εμάς μεταξύ των οποίων είναι και ο υπουργός Σκουρλέτης και ο πρώην υπουργός Τόσκας. Ως εκ τούτου, μιλήσαμε και με τον προϊστάμενο, τη Δευτέρα αμελλητί σύμφωνα με το Σύνταγμα η υπόθεση πάει στη Βουλή» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος, για να καταλήξει: «Εχουμε συγκεντρώσει πάρα πολλά στοιχεία ότι όλοι αυτοί είναι συνυπεύθυνοι και συνυπαίτιοι».
Σημειώνεται ότι μεταξύ των 96 θυμάτων της φωτιάς ήταν ο Γρηγόρης Φύτρος, ο 11χρονος γιος του Ανδρέας και η 15χρονη κόρη του Εβίτα, η οποία έπεσε από μεγάλο ύψος στα βράχια της παραλίας.

more posts vipnews
More Politics / Sports / Various
Search