Σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου, η Νταϊάν Κόχυλα τρέχει και δεν προλαβαίνει! Το νέο της βιβλίο βρίσκεται ήδη στα ράφια των βιβλιοπωλείων και εκείνη έχει πολλές υποχρεώσεις στο πλαίσιο της προώθησής του…
Έτσι, πρέπει να εμπνευστεί κάτι γρήγορο για να μαγειρέψει προτού φύγει από το σπίτι της για μια φωτογράφιση. Όμως, μπορεί κάποιος να μαγειρέψει κάτι πολύ νόστιμο μέσα σε ελάχιστο χρόνο; Η Νταϊάν ετοιμάζει πέννες με τοματίνια και χαλούμι, αλλά και κοτόπουλο με μπαλσάμικο.
Η Νταϊάν μας μιλά για τη Μακεδονία, το σταυροδρόμι της γεύσης ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, αλλά και για τη σημαντική θέση που κατέχουν τα μπαχαρικά στην κουζίνα της περιοχής. Στη συνέχεια, μαγειρεύει σουτζουκάκια σμυρναίικα και κριθαρότο με θαλασσινά.
Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, η καταξιωμένη σεφ είναι στο γραφείο της και ξεφυλλίζει το νέο της βιβλίο. Θυμάται τη σκληρή δουλειά που έγινε τόσο από εκείνη όσο και από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν να υλοποιήσει την ιδέα της. Αμέσως μετά, μαγειρεύει χοιρινές μπριζόλες γεμιστές με σπανάκι και τάρτα μήλου για τα παιδιά της.
Η Νταϊάν ετοιμάζει επίσης ένα κέικ με γιαούρτι και λικέρ πορτοκαλιού, αλλά και μια απολαυστική κερκυραϊκή πουτίγκα.
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.





