Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για ακόμη ένα βράδυ στο Survivor το οποίο εξακολουθεί να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Ο αγώνας ασυλίας και οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν στην ομάδα των «Διασήμων» στο «Συμβούλιο του Νησιού» κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανέβασαν το παιχνίδι στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό 2.435.944 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες το “Survivor”, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 67,2%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 26%.
Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τονώσει τόσο το… στομάχι τους όσο και την ψυχολογία τους. Το ίδιο βράδυ θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων που κι αυτό με τη σειρά του θα προσφέρει στον νικητή ένα έπαθλο, αλλά και στιγμές χαλάρωσης για όλους τους παίκτες.