Αυτή την εβδομάδα, η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι στα καλύτερά της και προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει τρόπους για να ανέβει ψυχολογικά.
Την Πέμπτη 29 Μαΐου δεν συμμετείχε ενεργά – γευστικά στην κουζίνα με την Άννα – Μαρία Μπαρού, γεγονός που δείχνει την άσχημη διάθεσή της αφού η παρουσιάστρια με την κουζίνα και τις γεύσεις είναι πολύ κοντά.
«Σου δίνω όλα αυτά που θα έτρωγα αλλά δεν είμαι καλά», είπε αρχικά στο Γρηγόρη Γκουντάρα τον οποίο τάιζε. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πήγε στην κουζίνα και πρόσθεσε: «Δεν είμαι καλά, δεν είναι η εβδομάδα μου αυτή, δεν τη βγάζω» ενώ δεν έλειψαν και οι αναστεναγμοί.
Η Ελένη Μενεγάκη είπε επίσης πως μόνο ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γρηγόρης, μπορεί να της φτιάξει τη διάθεση γι’ αυτό τον θέλει κοντά της. Στην παρέα βέβαια προστέθηκε και ο φίλος και καλός της συνεργάτης Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος τον οποίο όμως δεν δέχτηκε με τη γνωστή και συνηθισμένη διάθεση.
Πηγή: peoplegreece.com