Home Media

Πέθανε ο ομογενής δημοσιογράφος Δημήτρης Καστανάς

Την απώλεια ενός σημαντικού δημοσιογράφου αλλά και εκπροσώπου της, θρηνεί η ομογένεια της Αμερικής, με τον θάνατο του Δημήτρη Καστανά.

Ο επί 37 χρόνια διευθυντής του Εθνικού Ελληνικού Καναλιού Αμερικής (NGTV), άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Μανχάταν όπου βρισκόταν έχοντας υποβληθεί σε δεύτερη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

 

Γεννημένος στον Μώλο Φθιώτιδας το 1942, έζησε στην Ελλάδα έως την ηλικία των 25 ετών και στη συνέχεια πήγε στην Αμερική υπηρετώντας κυρίως τον χώρο της δημοσιογραφίας.

 

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας γεγονός που τελικά τον οδήγησε στην απόφαση να πουλήσει το κανάλι του στην γνωστή Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και γυμνάστρια Γιάννα Νταρίλη.

 

Η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη τους φίλους και συγγενείς του στην Φθιώτιδα, την Ελλάδα και την Αμερική. Άφησε πίσω του δύο παιδιά την Ματίνα από τον πρώτο του γάμο και τον Γιώργο από τον δεύτερο. Ευτύχησε να δει και ένα εγγόνι από την κόρη του.

more posts vipnews
More Media
Search