Γλυκά με χρώμα, δροσιά, γεύση και νοστιμιά φτιάχνει ο Στέλιος Παρλιάρος αυτή την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 20:00, στην εκπομπη του ΣΚΑΪ «Γλυκές αλχημείες»…
Με κόκκινες ζουμερές και λαχταριστές φράουλες ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει κέικ με πούλπα φράουλας και αμύγδαλο, περιχυμένο με ένα υπέροχο ροζ γλάσο. Γλυκό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας! Στη συνέχεια, μια διαφορετική, ευπαρουσίαστη σαρλότ με υπέροχη κρέμα τυριού και ολόκληρες φράουλες. Είναι «ντυμένη» με cream crackers που την κάνουν μοναδική σε γεύση και σε εμφάνιση!
Και τέλος, μια σοκολατένια τούρτα-έκπληξη, που κρύβει μέσα της δροσερό ζελέ φράουλας. Πανεύκολη στην παρασκευή της, φτιαγμένη με μια ιδιαίτερη τεχνική.