Home Media

Αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό του ΣΚΑΪ

Αλλαγή σε επιτελικό πόστο για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, ο Λοΐζος Ξενόπουλος αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Στο δελτίου τύπου που εξέδωσε ο σταθμός αναφέρεται ότι:

«Ο Λοΐζος Ξενόπουλος εργάζεται στον τηλεοπτικό χώρο από το 1991. Όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε στο σχεδιασμό εξαιρετικά επιτυχημένων εκπομπών και συνεργάστηκε με τους συντελεστές μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης. Μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος στο Mega.
Ο Δημήτρης Φίλης εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ως Επικεφαλής Προγραμματισμού και Έρευνας Προγράμματος. Ο Δημήτρης Φίλης ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από τη διαφήμιση και από το 1997 εργάζεται στην τηλεόραση, αρχικά στο εμπορικό τμήμα και στη συνέχεια ως Υπεύθυνος προγραμματισμού στο Mega.
H Διοίκηση του ΣΚΑΪ καλωσορίζει τα δύο νέα στελέχη και τους εύχεται κάθε επιτυχία. Με την εμπειρία και τη δημιουργικότητά τους θα συμβάλλουν στην δυναμική ανάπτυξη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ».

more posts vipnews
More Media
Search