Home Media

X FACTOR: Όλα όσα θα δούμε στο έβδομο live

Οι coaches ανεβαίνουν στη σκηνή του 7ου live σε ντουέτα-έκπληξη με τους παίκτες τους!

Special guests της βραδιάς οι Melisses, έρχονται στο X FACTOR και απογειώνουν τη διάθεση!

7ο Live, 7 διαγωνιζόμενοι, 7 ντουέτα με τους coaches που γίνονται η μεγάλη πρόκληση της βραδιάς για όλους τους παίκτες!

Η Δέσποινα Βανδή την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου θα δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει άλλη μια μεγάλη μάχη επί σκηνής -η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις.
Στο 7ο Live οι διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν για πρώτη φορά πάνω στη σκηνή μαζί με τους μέντορές τους, όχι για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού που με τη θετική ψήφο του αποφασίζει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ντουέτα-πρόκληση.

Ο Χρήστος Μάστορας όχι μόνο θα βρεθεί επί σκηνής με τους δύο παίκτες του, αλλά θα υποδεχθεί και τους δύο αγαπημένους του partners in crime, για να γίνουν μαζί… Melisses και να «ταρακουνήσουν» τη σκηνή του X Factor.

Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους έχουν αναθέσει στους παίκτες τους τα τραγούδια για το διαγωνιστικό μέρος, με τα οποία θα διεκδικήσουν να πάρουν «πρόκριση» για το Live της ερχόμενης εβδομάδας, με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς ο ανταγωνισμός κάθε εβδομάδα μεγαλώνει.
Ποιος θα καταφέρει να πείσει πως «το έχει» για να βρεθεί στη σκηνή και την επόμενη Πέμπτη και ποιος θα αποχωρήσει;

Οι 7 διαγωνιζόμενοι κάνουν εντατικές πρόβες για τα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να κερδίσουν εντυπώσεις και ψήφους.

#TeamMastoras

Αγόρια 16-24

Γιάννης Γρόσης

Δημήτρης Παπατσάκωνας

#TeamTsaousopoulos

Κορίτσια 16-24

Ζωή Μισέλ Μπακίρη

#TeamAslanidou

Άνω των 25 ετών

Κωνσταντίνος Στίνης

#TeamTheofanous

Groups

Άνω Κάτω

AC²

Liak & The Cover

more posts vipnews
More Media
Search