Home Media

«The 2night show»: Ποιοι είναι οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ποιοι θα είναι οι φιλοξενούμενοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, στις 23:15 στον ΑΝΤ1;

 

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου σε μια συνέντευξη από καρδιάς, μας μιλάει για την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, για τις κόρες της και τους λόγους που απεχθάνεται τη μαγειρική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με συνοδεία την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα, τραγουδάει ζωντανά τη νέα της επιτυχία με τίτλο ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΙ ΕΛΑ.

 

 

 

Η Εύη Βατίδου βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής και μοιράζεται μαζί μας προσωπικές της στιγμές από το διαζύγιό της με τον Αλέξη Κούγια και την εμπειρία της στο χώρο της τηλεόρασης.

 

 

Ο Γρηγόρης υποδέχεται τη Σάσα Σταμάτη και συνομιλούν για τα χρόνια που δούλευε σαν δημόσιος υπάλληλος στη Νομαρχία, για την σχέση της με τον Γιώργο και τη Φαίη στο «Πρωινό», για το κρυφό της ταλέντο στην Αγιογραφία καθώς και για το ποια εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει.

 

 

Η football freestyler Κατερίνα Καραλή με τις 12ποντες γόβες της κάνει κόλπα με μια μπάλα ποδοσφαίρου, ενώ ο Γιάννης Στίνης μαθαίνει σερφ στη στεριά στον Γρηγόρη και τον Δημήτρη.

 

 

Με skype από την Ουάσιγκτον, ο Γρηγόρης συζητά με την Τίνα Μίτρακας, συνεργάτη της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Αμερική στο ελληνικό εστιατόριο Alfa Pie House, για τις ελληνικές γεύσεις που δοκίμασε από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

more posts vipnews
More Media
Search