Home Media

«Survivor»: Η επιλογή της Βαλαβάνη προκάλεσε αντιδράσεις στα social media!

Για πρώτη φορά, μετά από τέσσερις εβδομάδες, η ομάδα των «Διάσημων» ήταν εκείνη που χρειάστηκε να υποδείξει τρεις υποψήφιους παίκτες για αποχώρηση.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πρώτος σε αρνητικές ψήφους ήρθε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ψηφίστηκε από 8 συμπαίκτες του, με την αιτιολογία ότι προκαλεί εντάσεις

Ακολούθησε η Σόφη Πασχάλη, η οποία είχε λάβει τρεις ψήφους και στη συνέχεια την υπέδειξε ως υποψήφια ο Γιώργος Χρανιώτης, αφού είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Η μεγαλύτερη έκπληξη, ωστόσο, ήρθε στο τέλος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε κερδίσει τη δεύτερη ατομική ασυλία, υπέδειξε ως υποψήφιο τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Η αθλητικογράφος ισχυρίστηκε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ίδιας αλλά και του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας.

Η επιλογή της αυτή, ξάφνιασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και τους πολλούς υποστηρικτές του στην Ελλάδα, οι οποίοι «έβαλαν φωτιά» στο social media με τα καυστικά τους σχόλια. 

more posts vipnews
More Media
Search