Κανονικά βγήκε στον αέρα η εκπομπή “Πολύ Μπλα μπλα” τη Τρίτη, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αν οι εργαζόμενοι του σταθμού θα προχωρήσουν τελικά σε επίσχεση εργασίας από την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα η εκπομπή κύλησε σε φορτισμένο κλίμα, με τους παρουσιαστές να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνησή τους και υπό τους ήχους των τραγουδιών «σε ευχαριστώ για όσα μου χεις χαρίσει» και «οι τίτλοι του τέλους θα πέσουν για μένα», η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε ανακοινώσει στον αέρα τη διακοπή προβολής της εκπομπής.
Η επίσχεση εργασίας που είχε κηρυχθεί επ΄ αόριστον από τους εργαζόμενους στο Alter και η απροθυμία της διοίκησης να καταβάλει τα δεδουλευμένα, φαίνεται ότι δημιουργούν μια αδιέξοδη κατάσταση που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στην απαξίωση και πιθανόν και στο κλείσιμο του καναλιού. Ωστόσο οι εργαζόμενοι την Τρίτη τήρησαν στάση αναμονής και είναι αβέβαιο αν τελικά θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας όπως είχαν εξαγγείλει. Οι εκπομπές πάντως βγήκαν κανονικά στον αέρα με τους εργαζόμενους να βάζουν και πάλι πλάτη.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πάντως αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εκπομπή της Δευτέρας ήταν και η τελευταία. «Σας ευχαριστώ για όσα μου έχετε χαρίσει, έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου όλοι οι άνθρωποι του σταθμού, αντέξαμε και αντέχουμε παραπάνω από όσο πιστεύαμε ποτέ», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια για να συμπληρώσει: «σας ευχαριστούμε για την επιμονή σας να μας ψάχνεται με το τηλεκοντρόλ, ακόμη και όταν κάναμε μέρες να τα πούμε, ακόμη και όταν λείπαμε ένα μήνα, εσείς ήσασταν εκεί».
Κλείνοντας την εκπομπή της η Σταματίνα ευχήθηκε μέσα στην αβεβαιότητα των ημερών, κάποια στιγμή να μπορέσει να ανανεώσει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές. «Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε, σίγουρα θα τα λέμε εκτός κάμερας, ίσως να τα ξαναπούμε και μπροστά στην κάμερα, η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, αν δεν συμβεί αυτό σας στέλνουμε την αγάπη μας».
Το τελευταίο πλάνο έδειχνε τους δημοσιογράφους της εκπομπής να χειροκροτούν και να είναι σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης.
Την Τρίτη ωστόσο βγήκαν κανονικά στον αέρα και παρότι ήταν η γιορτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η ίδια δεν μπορούσε να χαρεί όσο θα ήθελε τις στιγμές. Είπε ότι όλοι δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και εξέφρασε την ενόχλησή της λέγοντας ότι δεν θέλει να κοροϊδεύει τους τηλεθεατές σχετικά με το πότε θα βγαίνει η εκπομπή στον αέρα. Όπως είπε δεν είναι δική της απόφαση, ωστόσο εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές, ότι δεν ξέρει αν την επόμενη ημέρα, η εκπομπή θα είναι και πάλι στον αέρα.





