Με το συγκεκριμένο σχόλιο επέλεξε να αποχαιρετήσει το 2020 η Σία Κοσιώνη, η οποία έκανε τον δικό της μικρό απολογισμό για τη χρονιά που φτάνει σε λίγες ώρες στο τέλος της.
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στο τελευταίο δελτίο της χρονιάς. Αναρτώντας μια selfie από τα παρασκήνια, έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους:
“Τελευταίο δελτίο της χρονιάς. Τις περισσότερες ειδήσεις που είπα φέτος θα ευχόμουν να μην τις είχα πει ποτέ. Τη στιγμή, δε, που τις έλεγα, συχνά δυσκολευόμουν και να το πιστέψω ότι τις έλεγα. Με την ελπίδα να μην χρειαστεί να ξανανιώσουμε έτσι ποτέ ούτε εγώ ούτε κι εσείς που τις παρακολουθούσατε, εύχομαι από καρδιάς το 2021 να απορροφήσει όλο το σκοτάδι της χρονιάς που φεύγει και να μας ξεβράσει στην επόμενη υγιείς, δυνατούς, χαρούμενους και -επιτέλους- αγκαλιασμένους!”.