Home Media

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις τα ΜΜΕ

Σε 24ωρη απεργία στις 28 Μάϊου, προχωρά η ΕΣΗΕΑ, με αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης.

Το αίτημα της Ενώσεων Συντακτών είναι πως δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να αποδεχθούν στα ΜΜΕ κατώτατο όριο αποδοχών από αυτό που ορίζει η σύμβαση του 2009.

Προειδοποιούν δε πως οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν με 24ωρες απεργίες στα ΜΜΕ.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κήρυξε 5ωρηστάση εργασίας όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (εφημερίδες, ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΓΕ-ΓΓΕ και ενημερωτικές ιστοσελίδες) για τις 22 Μαΐου 2012, από τις 10.30 το πρωί έως τις 15.30.

Η στάση αυτή εργασίας αποφασίστηκε για να διευκολυνθούν οι δημοσιογράφοι να παρευρεθούν στην ετήσια τακτική συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, 22 Μαϊου 2012, στις 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “DIVANI CARAVEL” (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου αρ. 2).

 

 

 

 

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις τα ΜΜΕ

more posts vipnews
More Media
Search