Ρεκόρ τηλεθέασης αναμένεται να κάνει στην Αυστραλία η σειρά του ABC «Το χαστούκι» (Τhe Slap), η οποία βασίστηκε στο βιβλίο του Ελληνοαυστραλού συγγραφέα Χρήστου Τσιόλκα. Το βιβλίο έχει ήδη πουλήσει πάνω από 600.000 αντίτυπα και έχει «σαρώσει» στα λογοτεχνικά βιβλία, γεγονός που εγγυάται και την επιτυχημένη τηλεοπτική του μεταφορά.
Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου στις 8:30 το βράδυ και αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι έχει ήδη πωληθεί σε πολλά κανάλια εκτός Αυστραλίας.
Μέσα από το βιβλίο και την σειρά, μεταφέρεται με καυστικό τρόπο η ζωή της σύγχρονης οικογένεια της Αυστραλίας: σε μια οικογενειακή γιορτή στη Μελβούρνη, ένας άντρας χαστουκίζει ένα ξένο παιδί, γεγονός που διχάζει τους παρευρισκόμενους. Οι απρόβλεπτες συνέπειες του χαστουκιού θα τους αναγκάσει όλους να αναθεωρήσουν την ίδια τους τη ζωή, τις επιθυμίες, τις προσδοκίες τους και τα πιστεύω τους.
Στη σειρά, με την υπογραφή του Τόνι Αϊερς στην παραγωγή και στην σκηνοθεσία, εμφανίζονται -μεταξύ άλλων- και αρκετοί Ελληνοαυστραλοί ηθοποιοί, όπως οι Άλεξ Δημητριάδης, Λεξ Μαρίνος, Τούλα Γιαννή και Άρης Γούναρης.
Το κανάλι έχει επενδύσει πολλά στη συγκεκριμένη σειρά και προβάλει συνεχώς αλλεπάλληλα τρέιλερ, ενώ οι τηλεκριτικοί της χώρας κάνουν ήδη λόγο για το «τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς».
Πηγή: Star.gr
Οι Αυστραλοί βλέπουν…Ελληνικά!