Αφού ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Πρώτοι στο χθεσινό σόου αναδείχθησαν ο Τάσος Ξιαρχός με την Κόνι Μεταξά. Στη δεύτερη θέση ήταν οι Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής.
Στη συνέχεια ο παρουσιαστής προσκάλεσε τα ζευγάρια ανά τετράδες.
Παρέμειναν στο παιχνίδι οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά, Γιώργος Γιαννόπουλος με τη Δέσποινα Ολυμπίου και Χριστίνα Βραχάλη με τον Γιώργο Λιβάνη.
Επόμενοι που πέρασαν στην επόμενη φάση ήταν η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία.
Καθώς και οι Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμη Ματαφιά, τον Τρύφωνα Σαμαρά με τη Χαρά Βέρρα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χάρη Ζώτο.
Τα ζευγάρια που αναδείχτηκαν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν οι: Άσπα Τσίνα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, Νικολέττα Καρρά με Βαλάντη και Γιάννης Δρυμωνάκος με Χρύσπα.
Το ζευγάρι που αποχαιρετά αυτή την εβδομάδα το λαμπερό σόου είναι η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης.