Μετά το πράσινο φως που δόθηκε για την επιστροφή του My Style Rocks στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τώρα αρχίζουμε να μαθαίνουμε και για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην εκπομπή.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλείσει οι δύο θέσεις για την κριτική επιτροπή. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη, τα δύο πρόσωπα της κριτικής που θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα, είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Λάκης Γαβαλάς. Την περίοδο αυτή αναζητείται και η γυναίκα η οποία θα τους πλαισιώνει, με πολλές πιθανότητες να συγκεντρώνει η περίπτωση της επιστροφής της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη.
Όσον αφορά στην παρουσίαση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή, τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, δε φαίνεται να είναι πλέον στην κορυφή της λίστας και αντίθετα, ακούγεται έντονα το όνομα της Χριστίνας Μπόμπα.