Home Media

Κωνσταντίνος Αργυρός: “Η γυναίκα που θα ερωτευτώ θέλω να έχει χιούμορ”

Καλεσμένος στο “Ενώπιος Ενωπίω”, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την εποχή που βρέθηκε ως παίκτης στο Fame Story μετά από αίτηση συμμετοχής που έκανε μια φίλη του για εκείνον.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι:

“Ήμουν 18 χρονών στην Λευκάδα και έκανα τα χαρτιά μου να φύγω για Ιταλία. Ο στόχος μου τότε ήταν η ιατρική.Όταν ήμουν στην Λευκάδα, μια φίλη μου είπε πως θα κάνει αίτηση για το Fame Story. Έτσι, πήρα μια κιθάρα και άρχιζα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Μετά από δύο μήνες, μου ήρθε ένα μέιλ από την παραγωγή πως έκανα αίτηση για να μπω στο παιχνίδι, την είχε κάνει η φίλη μου. Έτσι, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου με έβλεπαν τότε και μου έδωσαν μια συμβουλή, πως ό,τι επιλέξω αυτή θα είναι η ζωή μου. Μου μεταφέραν την ευθύνη”.

Επίσης, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη νέα πραγματικότητα που επικρατεί λόγω του κορονοϊού. Και στον τρόπο που άλλαξε ο τρόπος σκέψης του λόγω αυτού. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως:

“Ο κορονοϊός ήταν μια αφορμή για να μπορέσω να βρω κάποια πράγματα στον εαυτό μου. Στο τι έχει μείνει πίσω και να ξεκαθάρισω κάποια πράγματα. Ο κορονοϊός με έκανε να καταλάβω ότι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα”.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως θέλει να κάνει οικογένεια. Και πως έχει φανταστεί τον εαυτό του ως πατέρα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας που θα τον κάνουν να μείνει μαζί της, εκείνος απάντησε πως:

“Θέλω να ξεπερνάμε ό,τι προβλήματα έρχονται μαζί, δηλαδή να με βλέπει και να νιώθει όμορφα, να με στηρίζει. Η δουλεια μου είναι και η δεύτερη μου σχέση, οπότε αν δεν αγαπήσει τη δουλειά μου… Η γυναίκα θέλω να έχει χιουμορ, εσωτερική ομορφιά και να ξεπερνάει προβλήματα”.

more posts vipnews
More Media
Search