Home Media

Κατερίνα Καινούργιου: Ευχήθηκε… εις επανιδείν το Σεπτέμβριο! (video)

Η σημερινή, ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το “Ευτυχείτε”.  Η Κατερίνα Καινούργιου ως λαμπερή οικοδέσποινα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της με μία εντυπωσιακή τούρτα, έχοντας ολόγυρα όλους όσοι δούλεψαν φέτος για την εκπομπή.

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της  ήταν καλεσμένοι οι Τρύφωνας Σαμαρά, Χαρά Βέρρα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου να τραγουδούν και να χορεύουν και εκείνη να δέχεται και να ανταποδίδει τις ευχαριστίες της στους συνεργάτες της για το τέλος της σεζόν, μεταξύ των θεμάτων της εκπομπής

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε όσους ήταν στο πλευρό της για ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά, λέγοντας

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συνεργάτες που είναι μπροστά από τις κάμερες γιατί φέτος έκαναν τη σεζόν μου τηλεοπτικά την καλύτερη. Εύχομαι να είμαστε μαζί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω και τη δημοσιογραφική μου ομάδα. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Να θυμάστε πως η μεγαλύτερη δουλειά για μια επιτυχία γίνεται πίσω από τις κάμερες. Πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους τεχνικούς. Σας ευχαριστώ που ανέχεστε τις ανασφάλειές μου. Ένα ευχαριστώ στον σκηνοθέτη που είναι και ο πιο γουρλής που θα μπορούσα να έχω, ο Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον αρχισυντάκτη της εκπομπής της “Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που με βοήθησε να εξελιχθώ πάρα πολύ μέσα σε αυτά τα χρόνια, να αγαπήσω αυτό που κάνω περισσότερο,να δουλεύω με σεβασμό και τιμιότητα. Αυτός ο άνθρωπος μου έχει πει “όταν κάτι το αγαπάς πολύ, θα τα καταφέρεις”. Αυτός είναι ο Θέμης Μάλλης. Σου χρωστάω πάρα πολλά.”

Και κατέληξε, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό:

“Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ θα το πω σε εσάς αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Δεν θα μιλήσω για νούμερα και επιτυχίες γιατί αυτά τη μια χρονιά είναι έτσι και την άλλη αλλιώς. Το θέμα είναι ότι έχετε αγαπήσει πάρα πολύ αυτή την εκπομπή. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε πέρσι σε ένα νεοσύστατο κανάλι, κυριολεκτικά από το μηδέν. Την αγαπήσετε και μέσα σε δύο χρόνια έφτασε εδώ που έφτασε. Εύχομαι να έχετε ένα καλό καλοκαίρι. Τα λέμε τον Σεπτέμβριο”, δήλωσε.

more posts vipnews
More Media
Search