Home Media

Καινούργιου για Αχιλλέα Μπέο: «Aσχολούμαστε με τις γελοιότητές του»

Καινούργιου για Αχιλλέα Μπέο: «Aσχολούμαστε με τις γελοιότητές του»

Καινούργιου: Ένα βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 2/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα και η παρουσιάστρια δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, στο οποίο τον βλέπουμε να χτυπάει έναν νεαρό πολίτη.

Καινούργιου: «Είναι ντροπή»

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 2/10 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μη μπορεί να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.

«Παιδιά τι λέμε; Βλέπουμε έναν δήμαρχο να χτυπάει τον άνθρωπο. Τι συζητάμε τώρα; Είναι, όχι απλά ντροπή… Αν τον είχα ψηφίσει, θα ντρεπόμουν. Να χτυπήσει; Ζήτησε πουθενά συγγνώμη;

Έκανε και κάτι απαίσιες δηλώσεις, ότι έτσι έχει μάθει να λύνει τις διαφορές του. Αν είναι δυνατόν. Νομίζω ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν. Αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα τον πλημμυροπαθών, ασχολούμαστε με τις γελοιότητες που κάνει ο Μπέος» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

more posts vipnews
More Media
Search