Home Media

INDILA: Από την κορυφή των Ευρωπαϊκών chart στο «The Voice»

Η Indila, η νεαρή Παριζιάνα που έχει κατακτήσει τα chart της Ευρώπης το τελευταίο δίμηνο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η διάσημη τραγουδίστρια θα παρουσιάσει στον ημιτελικό του «THE VOICE» το επί 10 συνεχόμενες εβδομάδες Νο1 τραγούδι στην χώρα μας “DERNIERE DANSE”, σε μία διασκευή έκπληξη με τον Μιχάλη/Stavento.

 

Το “DERNIERE DANSE”, πρώτο single από το άλμπουμ της “MINI WORLD”, μετράει ήδη 54 εκατομμύρια views στο youtube, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στα i-tunes σε όλη σχεδόν την Ευρώπη! Το άλμπουμ της είναι διπλά πλατινένιο στη Γαλλία 1 μόλις μήνα από την κυκλοφορία του!

Μια ανάσα πριν την ανάδειξη της νέας μεγάλης φωνής της Ελλάδας, αρχίζει ο ημιτελικός του “THE VOICE” και αναμένεται συναρπαστικός.

 

 

Για πρώτη φορά στη σκηνή του “THE VOICE” 7 κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες και ένα συγκρότημα θα συνεργαστούν με τους 8 διαγωνιζόμενους και θα δώσουν στο live την πιο γιορτινή διάσταση.

 

Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν 8 παίκτες, 2 από κάθε ομάδα.

 

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα δούμε ένα ντουέτο ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Άλεξ Οικονόμου, αλλά και στον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο.

 

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή τα δύο ντουέτα θα είναι η Τζώρτζια από τους Μπλε με την Κατερίνα Λιόλιου και η Μαντώ με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου.

 

Από την ομάδα του Μιχάλη/Stavento θα δούμε ένα ντουέτο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Γιούρι Μελικόβ, καθώς και του συγκροτήματος Μέλισσες με την Αρετή Κοσμίδου.

 

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου θα τραγουδήσουν ο Μάνος Πυροβολάκης με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη και η Αίμιλη Χαραλάμπους με τον Κώστα Μακεδόνα.

 

Παρασκευή 2 Μαϊου στις 21:15!

more posts vipnews
More Media
Search