Home Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Ο Μοθωναίος έδωσε κουράγιο σε πολλούς άνθρωπους”

Με δάκρυα στα μάτια, η παρουσιάστρια του “Pop Up” δήλωσε:

“Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ότι έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του.
Έχει παλέψει. Έχει ένα βήμα για να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος και κουράγιο σε ανθρώπους που δεν το έχουν να βγουν και μιλήσουν, να πουν την κατάστασή τους.

Βλέπεις ένα παιδί από μικρή δυσκολία που έχει περάσει δύσκολα, που όπως είπε πολύ σωστά, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό ή λάθος, δεν ξέρει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε:

“Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε το κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους, πολλοί έχουν ταυτιστεί αυτή τη στιγμή μαζί του, γιατί πραγματικά είναι πολλά τα παιδιά που έχουν περάσει άσχημα, είναι πολλά τα παιδιά που θεωρούν ότι τους αξίζει να περνάνε μια δύσκολη κατάσταση και ποτέ δεν έχουν καταλάβει το γιατί.

Το γιατί κρύβεται στα προβλήματα που έχουν οι θύτες και καλό θα ήταν πραγματικά να τους κάνουμε πέρα, να δώσουμε και σε αυτούς βοήθεια, γιατί τη χρειάζονται σίγουρα. Κανένα παιδί δεν κουβαλάει καμία ενοχή του κόσμου. Όλοι οι γονείς θα πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, δίπλα σε όποιον έχει περάσει δύσκολα και άσχημα.

Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά, αν έχετε παιδάκια, σας παρακαλώ, ακούστε τα”.

more posts vipnews
More Media
Search