Στο “Πρωινό” παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Κότσιρας. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις και αναφέρθηκε σε όλα.
Για τον διαχωρισμό “ποιοτικών” και “εμπορικών” τραγουδιστών σημείωσε: “Δεν τα πιστεύω. Ποτέ μου δεν τα πίστευα. Στο μαγαζί των ‘ποιοτικών’ τραγουδήσαμε με τον Δημήτρη Μητροπάνο και μετά ήρθαν άλλοι ‘μη ποιοτικοί’. Δεν τα μπορώ αυτά. Μου αρέσει να τραγουδάω. Όταν περνάω καλά δεν με νοιάζει που θα είμαι. Δεν με ενδιαφέρει ο χώρος. Τα τούβλα είναι τούβλα. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι” και πρόσθεσε: “Φυσικά κι έχω τραγουδήσει στα μπουζούκια. Τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν τον ήξερα. Τον γνώρισα σε μια τηλεδιάσκεψη που κάναμε κάποια στιγμή οι τραγουδιστές λόγω covid. Είδα ότι είναι ένα τρομερό πλάσμα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ένα συμπαθέστατο παλικάρι με πολύ ωραία φωνή αλλά…”.
Θα συνεργαζόταν μαζί του; “Δεν ξέρω. Δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω αυτό που κάνει ο Αργυρός. Ούτε ο Αργυρός μπορεί να κάνει αυτό που κάνω εγώ. Με αυτή την έννοια” υπογράμμισε ο Γιάννης Κότσιρας και συμπλήρωσε: “Δεν με ενοχλούν τα γαρίφαλα. Τα έχω φάει στο κεφάλι. Στα ρεμπετάδικα έτσι δουλεύαμε. Είναι άλλου τύπου διασκέδαση. Αλλού στοχεύει ο ένας, αλλού ο άλλος. Εγώ δεν στοχεύω στο σώμα. Περισσότερο με ενδιαφέρει να ασχολούμαι με την ψυχή”.