O Βαγγέλης Δρίσκας, αυτή την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 14:15, από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση», μας μαθαίνει νέα υλικά, έξυπνες τεχνικές και εντυπωσιακές προτάσεις σερβιρίσματος…
Ακολουθήστε τον και γνωρίστε τα φλωμάρια, τα παραδοσιακά ζυμαρικά από τη Λήμνο σε μια λαχταριστή συνταγή με σάλτσα λαχανικών και αφράτα κεφτεδάκια κοτόπουλου, μάθετε πώς ψήνεται σωστά το ψαρονέφρι για να είναι ζουμερό και συνοδέψτε το με μια εντυπωσιακή σάλτσα με πιπεριές και βαλσαμικό ξίδι, μάθετε τι είναι η «πικάτα» και φτιάξτε με αυτό τον τρόπο φιλέτο κοτόπουλου με λεμονάτη σάλτσα, με κάπαρη και προσούτο και, απολαύστε την τέλεια χυλωμένη σούπα με φακές μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά της.
Η ινδική καρύδα είναι η γλυκιά πρωταγωνίστρια αυτής της Κυριακής! Τάρτα με συγκλονιστική βάση από τραγανό μπισκότο, μαστιχωτή κρέμα καρυδιού και πλούσια κρέμα καρύδας στην επιφάνεια υπόσχεται να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους…