Η φετινή χρονιά για τη Δέσποινα Καμπούρη ήταν μία από τις καλύτερες της ζωής της, προσωπικά και επαγγελματικά, καθώς…
ηταν πολύ ευτυχισμένη που απέκτησε τη κορούλα της αλλά και επςιδή ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΊ “Για μια καλύτερη ζωή“, που ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να της προκύψει τηλεοπτικά, μια τόσο δύσκολη χρονιά για τα ΜΜΕ.
Το μαγκαζίνο της πήγε πολύ, καθώς συνδύαζε το lifestyle με την ενημέρωση, δίνοντάς της την ευκαιρία να παρουσιάσει μιά άλλη τηλεοπτική εκδοχή του εαυτού της, πιο συγκροτημένη και ουσιαστική.
Τώρα που η σεζόν φτάνει στο τέλος της οι φήμες λένε ότι η συνεργασία της Δέσποινας με το ΣΚΑΙ θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Πάντως, όλες οι συζητήσεις της παρουσιάστριας με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ, αναμένεται να γίνουν μετά το τέλος της σεζόν, περίπου στα τέλη Ιουνίου, που θα κλείσει και ο κύκλος της εκπομπής της