Home Media

Αργύρης Αγγέλου: Η ατυχία πριν την πρεμιέρα του

Αργύρης Αγγέλου

Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την Ιωάννα Πηλιχού πρωταγωνιστούν στη παράσταση ” Ο Συλλέκτης ” που κάνει αύριο πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά.

Μετά την περσινή επιτυχημένη του πορεία, το καθηλωτικό έργο του Τζων Φώουλς ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά. Ο “Συλλέκτης” είναι μια παράσταση με έντονο το στοιχείο του ψυχολογικού θρίλερ. Πρόκειται για ένα ψυχογράφημα δύο χαρακτήρων, ένα έντονο θρίλερ με διαρκή υπόγεια ένταση.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Αργύρης Αγγέλου και η Ιωάννα Πηλιχού. Οι δύο τους ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» . Οι ηθοποιοί μίλησαν για την συνεργασία τους στο θεατρικό σανίδι, ενώ ο Αργύρης αναφέρθηκε στο μικροατύχημα που είχε στις πρόβες.

Ο Αργύρης Αγγέλου χτύπησε το δάχτυλό του και το έδειξε στη τηλεοπτική παρέα του Open. Ενώ είπε χαριτολογώντας:

«Πρεμιέρα χωρίς «παράσημο» δεν γίνεται. Μου πάει γούρι, αλλά σου χαλάει τη διάθεση την προηγούμενη μέρα. Το έπαθα στις πρόβες, πάνω στη σκηνή…» , είπε χαρακτηριστικά.

more posts vipnews
More Media