Ο Βαγγέλης Δρίσκας, το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 20:00, μάς υποδέχεται στο Μπαλί και μας μυεί στις εξωτικές γεύσεις της κουζίνας του από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Χίλια μίλια γεύσεις»!
Tο ταξίδι ξεκινά από τον κόλπο του Jimbaran, όπου καθημερινά γεμίζει από ντόπιους και τουρίστες που έρχονται να δοκιμάσουν τα πιο φρέσκα και αρωματικά ψητά θαλασσινά με θέα τον Ινδικό ωκεανό.
Παρέα με τον σεφ και δάσκαλο μαγειρικής Bagus ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σατέ, τα παραδοσιακά μπαλινέζικα κεμπάπ, και μία σαλάτα με παπάγια και γαρίδες με το πιο ξεχωριστό αρωματικό ντρέσινγκ. Στη συνέχεια, μπλέκεται με μία ομάδα γυναικών στις ετοιμασίες μίας θρησκευτικής τελετής και μας ξεναγεί σε έναν ορυζώνα για να δούμε όλη τη διαδικασία της καλλιέργειας και συγκομιδής του ρυζιού.
Μπαίνει στην κουζίνα του Bebek Benghil, ενός εντυπωσιακού εστιατορίου με θέα έναν ορυζώνα, για να δούμε πώς ετοιμάζουν και πώς σερβίρουν μοναδικά τα δύο πιο δημοφιλή τους πιάτα με πάπια: Τηγανητή τραγανή και αρωματική καπνιστή. Τέλος, συναντά τον Αυστραλό σεφ Liam, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας δύο fusion πιάτα από το μενού του: ψητό ψάρι με αρωματική πικάντικη κρούστα και ψητό αρνάκι με λαχανικά και σάλτσα που ακροβατούν γευστικά μεταξύ δύσης και ανατολής.