Home Media

Χάρης Βαρθακούρης: Οι αιχμές για Κορομηλά- Περρή

Τη γνωριμία μεταξύ της Ρούλας Κορομηλά και του Βαγγέλη Περρή εντοπίζει ο Χάρης Βαρθακούρης ως αιτία της κριτικής που είχε δεχθεί και από τους δύο μετά στο πρώτο live του «Just the 2 of Us».

Με κείμενο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής, αφήνει αιχμές για τη στάση που έχουν κρατήσει Ρούλα και Βαγγέλης απέναντί του και την αυστηρή κριτική που του έχουν ασκήσει.

 

Ακολουθεί το κείμενο του Χάρη Βαρθακούρη:

 

«Καλησπέρα από το σπίτι μου, που είχα ξεχάσει πώς μοιάζει τις Τετάρτες!
(περιέργως είναι ίδιο με τις άλλες μέρες)

*Αν* ήμουν συνωμοσιολόγος, σήμερα που άκουσα τη Ρούλα Κορομηλά να εξομολογείται στην τηλεόραση ότι το πρώτο άτομο στο οποίο εκμυστηρεύτηκε τη δύσκολη, κατά την ίδια, απόφασή της να συμμετάσχει τελικά στην επιτροπή του Just the 2 of Us, ήταν ο Βαγγέλης Περρής, θα συμπέρανα ότι είναι πολύ καλοί φίλοι, αν όχι κολλητάρια… Αν μετά σκεφτόμουν ότι το βραδυ της πρεμιέρας είχα μια παρεξήγηση με τη Ρούλα και μετά σκεφτόμουν ότι την επομένη μου επιτέθηκε η εκπομπή του Περρή με εκείνο το περίφημο βιντεάκι, θα κατέληγα στο συμπέρασμα ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο ή σύμπτωση… Θα έλεγα μάλιστα ότι ήταν ενορχηστρωμένο κι ότι έτσι εξηγούνται ΟΛΑ!

ΩΣΤΟΣΟ, επουδενί δεν είμαι συνωμοσιολόγος, οπότε δεν θα σκεφτώ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω και θα περιμένω το υπέροχο φαγητό που μου ετοιμάζει η γυναίκα μου».

more posts vipnews
More Media
Search