Home Media

Φωτεινή Δάρρα- Δημήτρης Παπαδημητρίου: Το δείπνο μετά τη συναυλία στο Παλλάς

Ένα λαμπερό πάρτι έκπληξη για αγαπημένους φίλους, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους, δόθηκε προς τιμή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και της ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα, μετά την πετυχημένη συναυλία τους στο θέατρο Παλλάς.

Το πάρτι παρέθεσαν η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών Arcaya και ο γενικός διευθυντής της Γιώργος Μπουρνιώτης -προεκλεκλημένοι του επιχειρηματία Άρη Χατζόπουλου- στο restaurant «Ψαρώσαμε», στη Γλυφάδα, αμέσως μετά το φινάλε της πετυχημένης παράστασης «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως», που δόθηκε στο θέατρο Παλλάς την Παρασκευή 13 Μαΐου.

 

 

 

Δίπλα στους πρωταγωνιστές της σπουδαίας μουσικής παράστασης, τους οποίους αποθέωσε το κοινό του θεάτρου «Παλλάς» που την παρακολούθησε –καθιστώντας την sold out- βρέθηκαν η Αγαθή Δημητρούκα, ο Σταύρος Ξαρχάκος με την σύζυγό του Ηρώ Σαΐα, ο Διονύσης Παναγιωτάκης και η Ελένη Κούρκουλα, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μιρέλα Παπαοικονόμου, η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Νίνα Λοτσάρη και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

 

 

Η βραδιά δείπνου που ακολούθησε αμέσως μετά ήταν υπέροχη, αφού την υπέγραψαν με την παρουσία τους αγαπημένα πρόσωπα καλλιτεχνών. Μεταξύ των διακεκριμένων προσκεκλημένων της βραδιάς ήταν οι σπανίως εμφανιζόμενοι και κορυφαίοι ερμηνευτές πολλών σπουδαίων τραγουδιών του Νίκου Γκάτσου, Σταμάτης Κόκοτας και Μανώλης Μητσιάς.

 

 

Επίσης παρέστησαν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ελένη Ροδά, η Όλγα Πολίτου, ο Γιώργος Μπουρνιώτης, η Ερασμία Στυλιανίδου, η Ρενέ Σαραντινού, η Δήμητρα Γκουντούνα, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες.

 

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το έργο του Δημήτρη Παπαδημητρίου «Η Παγωμένη Θεατρίνα», σε στίχους Νίκου Γκάτσου, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην παράσταση «Να πλημμυρίσει ο κόσμος φως» του θεάτρου Παλλάς, αποτελεί ένα μέρος του συνολικού δημιουργήματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί σ’ ένα ενιαίο έργο και θα παρουσιαστεί -ως ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση- ομοίως με την «Οδό ονείρων» και αντίστοιχες μεγάλες δημιουργίες. Η Φωτεινή Δάρρα εντυπωσίασε στην σκηνή του θεάτρου Παλλάς, φορώντας δημιουργίες των κορυφαίων οίκων Βασίλης Ζούλιας και Pinko, και κοσμήματα Ηλία Λαλαούνη, οι οποίοι φρόντισαν την εμφάνισή της -ευγενώς συμμετέχονες- στην εν λόγω μουσική παράσταση. “Πρόκειται για μια κορυφαία, σύγχρονη ερμηνεύτρια και έναν σπουδαίο συνθέτη”, δήλωσε ενθουσιασμένος ο Σταμάτης Κόκοτας κατά τη διάρκεια του υπέροχου δείπνου, το οποίο υπήρξε γεμάτο από νότες και μελωδίες!

more posts vipnews
More Media
Search