Ο Βαγγέλης Δρίσκας, αυτή την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, στις 14:00, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του για τα πιο νόστιμα και δημιουργικά μαγειρέματα!
Ακολουθήστε τον στο στούντιο της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση», για να μάθετε πώς να φτιάξετε βήμα-βήμα τις πιο νόστιμες τσιπούρες με λαχανικά και φρέσκα αρωματικά στον φούρνο. Οι δίχρωμες ταλιατέλες με μοσχαρίσια φιλετάκια, σπανάκι και γκοργκοντζόλα στη συνέχεια κλέβουν τις εντυπώσεις με τη δυνατή τους γεύση και πλημμυρίζουν τις κουζίνες μας με αρώματα μπαχαρικών.
Σειρά έχουν τα πρωτότυπα ρολάκια από φιλέτο κοτόπουλου με προσούτο και σάλτσα από μέλι και βαλσαμικό ξίδι. Αυτή την Κυριακή, η ώρα του γλυκού κρύβει πολλή νοστιμιά. Φτιάχνουμε ένα απίθανο κέικ με καρύδια και μπαχαρικά και το γαρνίρουμε με κρέμα μόκα, με πλούσια γεύση και άρωμα καφέ.