Ενοχλημένος από τις δηλώσεις που έκαναν ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνον εμφανίστηκε ο Λευτέρης Ελευθερίου και ανέφερε ότι θα σκεφτεί αν θα ξαναπάει στις εκπομπές τους.
Ο ανερχόμενος ηθοποιός δεν δίστασε μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ», να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις των δύο παρουσιαστών οι οποίοι πρόσφατα του άσκησαν έμμεσα κριτική για τις εμφανίσεις τους.
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι «κούρασε» όταν τον είδε στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε «Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη» όσον αφορά στη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar.
«Τα θεωρώ και τα δύο ….. σχόλια. Για να πεις για κάποιον ότι κούρασε, ή “όπου γάμος και χαρά…”, θα πρέπει να έχει περάσει κι ένα διάστημα. Αν με αγαπούν όπως λένε θα ήθελα να δείχνουν περισσότερη κατανόηση. Ειδικά από τον Πέτρο Κωστόπουλο, που με είχε καλέσει και στο Βράδυ για τον οποίο έκανα και δωρεάν διαφημιστικό για το περιοδικό του το Kool, περίμενα περισσότερη ευγένεια. Από την μία τον άκουσα να λέει ότι “με αγαπάει”, αμέσως μετά “τον απογοήτευσα” για να καταλήξει και να πει “Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη”. Δεν τον καταλαβαίνω τον αρνητισμό που βγάζουν και οι δυο τους απέναντί μου. Θα σκεφτώ αν θα ξαναπάω στις εκπομπές τους. Και οι δύο, όποτε με καλούσαν, μου ζητούσαν να κάνω μιμήσεις, να τραγουδήσω και γενικότερα να φέρω μια κωμική νότα στο πρόγραμμα. Αισθάνομαι ότι γι’ αυτό του είδους τις εκπομπές είμαστε αναλώσιμοι, γιατί όποτε θέλουν σε εκθειάζουν και με την ίδια ευκολία μπορούν να σε ρίχνουν στα τάρταρα», ανέφερε στο περιοδικό ο ηθοποιός.
Στις δηλώσεις αυτές απάντησε από τον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» η Φαίη Σκορδά, η οποία από την πλευρά της δεν έκρυψε την ενόχλησή της: «Δεν είναι δυνατόν. Πας σε είκοσι εκπομπές, κάνεις διαφορετικά πράγματα, δεν είναι δυνατόν κάθε φορά τα σχόλια να είναι τα ίδια, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να γίνονται. Το θέμα είναι αυτά τα σχόλια πως δεν γίνονται κακοπροαίρετα. Δεν το περίμενα αυτό από τον Λευτέρη Ελευθερίου».