Ένα μουσικό ταξίδι στο Αιγαίο παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο και τον Χρήστο Νέζο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.
Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο με τον Στέλιο Ρόκκο», θα προβληθεί από το Mega, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, στις 12:45.
Ξεκινώντας από τις γραφικές γειτονιές και τα πλακόστρωτα στενά της Πάτμου με μία κιθάρα στο χέρι, ο Στέλιος Ρόκκος τραγουδάει, ανοίγει την καρδιά του, μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του και παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Ταυτότητα»
Το ταξίδι θα συνεχιστεί στην Παναγία της Παραπορτιανής στη Μύκονο, και αργότερα το παλιό λιμάνι και το πανέμορφο κάστρο των ιπποτών στη Ρόδο, φτάνοντας μέχρι και τα ασιατικά παράλια του Αιγαίου στο γραφικό Κουσάντασι.