Home Media

«Στην υγειά μας»: Ρεμπέτικη βραδιά με Νταλάρα-Τσαλιγοπούλου

Ρεμπέτικη βραδιά στο «Στην υγειά μας βρε παιδιά», αυτό το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 21:00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σε μία σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση ο Δημήτρης Μυστακίδης, δεξιοτέχνης της λαϊκής κιθάρας, καλεί αγαπημένους φίλους και τραγουδιστές σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με αγαπημένα ρεμπέτικα τραγούδια.

Στη συντροφιά οι: Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Μόρφω Τσαϊρέλη, Μαρία Κώτη, Χρήστος Μαστέλλος, Ιφιγένεια Ιωάννου και οι «Αψιλίες».

O συνθέτης Γιώργος Ανδρέου και οι πανεπιστημιακοί: Γιώργος Κοκκώνης (μουσικολόγος), Μαρία Ζουμπούλη(ιστορικός τέχνης), Κωστής Καρπόζηλος (ιστορικός – συγγραφέας) και νέα παιδιά–φίλοι του Δημήτρη Μυστακίδη.

Ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία του γνωστού και καταξιωμένου σε όλη την Ευρώπη, Ιταλού τραγουδοποιού Vinicio Caposella, που παίζει πιάνο και τραγουδάει στην γλώσσα του γνωστά ρεμπέτικα τραγούδια.

more posts vipnews
More Media
Search