Home Media

Σαββίδης και Αλαφούζος διεκδικούν την ταινιοθήκη του Μega

Για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του MEGA, την ταινιοθήκη του, εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι καναλάρχες.

 Σύντομα απ’ ότι φαίνεται θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για το Μεγάλο Κανάλι, που θα σταματήσει να εκπέμπει. Παρ’ όλα αυτά η τηλεοπτική του περιουσία δεν πρόκειται να χαθεί και ειδικά η ταινιοθήκη του αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για όποιον την αποκτήσει αφού ακόμα και σήμερα οι σειρές που προβάλλονται σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να είναι για τους ιδιοκτήτες των άλλων καναλιών που περιμένουν τον τερματισμό της λειτουργίας του για να ανοίξει η διαδικασία για τον πλειστηριασμό της ταινιοθήκης του. Ήδη σύμφωνα με το Secret έχουν γίνει οι πρώτες επαφές από τους καναλάρχες προς τις τράπεζες, για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρουν τους για συμμετοχή στη διαδικασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ένθετου των «Παραπολιτικών» δεδομένο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ο μεγαλομέτοχος του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος και ο ιδιοκτήτης του «E» (από την ερχόμενη εβδομάδα «Open») Ιβάν Σαββίδης.
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει επικεντρώσει σημαντικό μέρος της μιντιακής του στρατηγικής στην απόκτησή της ταινιοθήκης που θα τον βοηθήσει να ενισχύσει άμεσα τη θέση του «Open» στον τηλεοπτικό χάρτη. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει όχι μόνο με τις τράπεζες αλλά και με ανθρώπους που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εκποίηση του σπουδαίου περιουσιακού στοιχείου.

more posts vipnews
More Media
Search