Δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης απέναντι στο Survivor θέλει να μπει ο Αντέννα, αν κρίνουμε από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν κλείσει ήδη για να συμμετέχουν στο Nomads.
Εννέα «διάσημοι», οι οποίοι θα τεστάρουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους σε ένα reality επιβίωσης, το οποίο θα γυριστεί στις Φιλιππίνες και όπως έχει ανακοινωθεί, θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στις 2 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», οι δηλώσεις συμμετοχής αγγίζουν τις 20.000 και το casting θα αρχίσει άμεσα, ενώ στην ομάδα των «διασήμων» θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, εκτός απροόπτου, οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μιχάλης Ζαμπίδης, Γωγουλίνι, Διονύσης Αλέρτας, Πρόδρομος Καθηνιώτης, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Τρύφων Σαμαράς και Έλενα Γαλύφα.