Με νέες εκπομπές και πρόσωπα εμπλουτίζεται το καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ, με έμφαση να δίνεται πάντα στον ενημερωτικό τομέα.
Ο βασικός κορμός φαίνεται να διατηρείται, γίνεται όμως προσθήκη κάποιων καινούργιων εκπομπών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «ΠΑΡΟΝ», η πρωινή ενημέρωση στη ΝΕΤ παραμένει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος τους έτους, στα χέρια των Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη, με μόνη διαφορά τη μικρότερη χρονική διάρκειά της.
Έτσι σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στις 8 αντί στις 10, ενώ θα ξεκινά κανονικά στις 6.00 το πρωί.
Το δίωρο θα καλύπτεται από μια νέα ενημερωτική εκπομπή στην οποία θα συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουβαράς, Βαγγέλης Γιακουμής, Βασίλης Μπεσκένης, Μάριον Μιχελιδάκη και Ανθή Σαλαγκούδη.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα συνεχιστεί κανονικά και η εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα», ενώ θα υπάρχουν και δύο πολιτιστικές εκπομπές, με την Μπήλιω Τσουκαλά, να συνεχίζει κανονικά και φέτος.