Οργισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή Survivor Πανόραμα η Μπάγια Αντωνοπούλου με τη συμπεριφορά Έλληνα παίχτη την οποία χαρακτήρισε αλήτικη.
Η παρουσιάστρια, εξέφρασε την αποστροφή της για μια έκφραση παίχτη ο οποίος μίλησε απαξιωτικά και κοροϊδευτικά για συμπαίχτη του. Πιο συγκεκριμένα, η Μπάγια Αντωνοπούλου χαρακτήρισε προσβλητική και ομοφοβική, φράση που χρησιμοποίησε ο Βασίλης Σίμος για τον νέο συμπαίκτη του στην ελληνική ομάδα του Survivor, Βασίλη Βασιλικό. Πρόκειται για τη φράση «άμα την… γρατζουνάς την όπισθεν», η οποία προκάλεσε δυστυχώς γέλιο και σε άλλους παίχτες.
«Είδα μια προσβλητική συμπεριφορά, ένα ομοφοβικό σχόλιο, ρατσιστικό. Δεν μου άρεσε καθόλου και νομίζω ότι αυτή είναι και η άποψη του κόσμου γενικότερα απ’ ότι είδα στα social media και χαίρομαι γι’ αυτό. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Σίμου προς τον Βασιλικό εγώ την χαρακτηρίζω αλήτικη. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει την προσωπική ζωή κάποιου άλλου εφόσον δεν τον ενοχλεί. Ήταν μια απαράδεκτη συμπεριφορά, εύχομαι να είναι η μόνη συμπεριφορά που θα δούμε από τον Σίμο και να μην τον χαρακτηρίζει γενικά σαν προσωπικότητα», τόνισε οργισμένη η Μπάγια Αντωνοπούλου, για να βρει σύμφωνους και τους συμπαρουσιαστές της.