Home Media

Μπάγια Αντωνοπούλου: Γιατί λείπει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη;

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απουσία από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη τις τελευταίες δύο ημέρες, της συμπαρουσιάστριάς του Μπάγιας Αντωνοπούλου.

 

Η δημοσιογράφος, δεν εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή, με τις φήμες ήδη να κάνουν λόγο για αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης, αναφερόμενος στην απουσία της την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, είπε: «η κενή η θέση γιατί έχουμε μια αδιαθεσία. Το κορίτσι μας λείπει. Ελπίζουμε σύντομα μα είναι κοντά μας, να ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα και να είναι σύντομα κοντά μας. Αισθητή η απουσία, αλλά μπακούρια εμείς», ενώ το πρωί της Πέμπτης, ανέφερε πως «Εξακολουθούμε να είμαστε μόνοι δεύτερη μέρα της απουσίας του κοριτσιού μας. Να ευχηθούμε περαστικά και όλα να πάνε καλά, όλα να πάνε κατ’ ευχήν»!
Σύμφωνα ωστόσο με δημοσίευμα του Protothema.gr, όσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Μπάγια Αντωνοπούλου τηλεφωνικά, δεν το κατάφεραν και πως οι ψίθυροι για αποχώρησή της ήταν κάτι παραπάνω από έντονοι. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται συγκεκριμένα πως την Τρίτη στον αέρα της εκπομπής, η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη δεν μπόρεσε να διακόψει το νευρικό γέλιο της κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου, ενώ ο εκνευρισμός έγινε πιο έντονος καθώς η Μπάγια τις τελευταίες ημέρες ασχολούνταν με το κινητό της στη διάρκεια της εκπομπής κάτι που ενοχλούσε τους συνεργάτες της. Μάλιστα στο πρώτο διάλειμμα της εκπομπής ο Γ. Παπαδάκης τη συνάντησε και της έκανε έντονη παρατήρηση, ενώ μετά το τέλος της ο παρουσιαστής τη συνάντησε στο καμαρίνι της και η ένταση της λογομαχίας τους ήταν μεγάλη που η Μπάγια έφυγε με δάκρυα από το καμαρίνι.
Το κανάλι πάντως διαψεύδει τις φήμες που θέλουν την Μπάγια να αποχωρεί οριστικά και υποστηρίζει πως θα επιστρέψει στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

more posts vipnews
More Media
Search